Gå til sidens indhold

Det Teologiske Fakultet på KU har fundet ny dekan

Udnævnelser

Carsten Selch Jensen blev i maj sidste år konstitueret som dekan ved Det Teologiske Fakultet på KU som afløser for Kirsten Busch Nielsen, som blev dekan for Det Humanistiske Fakultet samme sted.

Et enstemmigt ansættelsesudvalg har nu valgt at tilbyde Carsten Selch Jensen stillingen fra 1. juli og de næste fem år.

”Carsten har den både forskningsmæssige og uddannelsesmæssige profil, der er brug for. Han har som konstitueret dekan demonstreret et godt helhedssyn og forståelse for teologiens egenart og enhed såvel som for fakultetets samfundsmæssige opgave. Vi får nu endnu en dekan med stærke ambitioner på fakultetets vegne og med blik for det, der skaber trivsel og et godt og udviklende miljø”, udtaler ansættelsesudvalgets formand, rektor Henrik C. Wegener.

Carsten Selch Jensen er dr.theol. fra Københavns Universitet og har fra 2003 været forsker ved Afdeling for Kirkehistorie på Det Teologiske Fakultet, hvor han i 2015 blev prodekan. Han har i perioden desuden bestridt poster som afdelingsleder og studieleder.

”Det Teologiske Fakultet har altid været kendt for sit gode studiemiljø, og det skal vi sørge for at fastholde. Og så er det vigtigt, at fakultetets dybe kernefaglighed kan blive videreført og udvikle sig gennem undervisning og forskning, godt understøttet af en effektiv administration”, siger Carsten Selch Jensen i forbindelse med ansættelsen.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen