Gå til sidens indhold

DTU har udpeget to nye bestyrelsesmedlemmer

Udnævnelser

DTU har udpeget civilingeniør Thea Larsen og læge Ulrik Juul Christensen som eksterne medlemmer af universitetets bestyrelse.

De er udpeget for perioden 1. januar 2021 – 31. december 2024 som afløsere for Eva Berneke og Tobias Holck Colding, som fratrådte ved udgangen af 2020.

Thea Larsen er administrerende direktør for Dansk Gasteknisk Center A/S og har solid ledelseserfaring inden for ingeniørbranchen og samtidig bred erfaring fra internationalt arbejde i udlandet.

Ulrik Juul Christensen er CEO for Area9 Lyceum og bestyrelsesformand i Area9 Group, der med base i USA og Danmark udvikler adaptiv læring og digital infrastruktur til uddannelsessektoren.

“Jeg er meget tilfreds med udpegningen af Thea Larsen og Ulrik Juul Christensen. Thea Larsen vil med sin ingeniørmæssige baggrund fra forskellige brancher, viden om bæredygtig transformation og erfaringer med at indgå i en politisk-administrativ kontekst på fortræffelig vis komplementere den nuværende bestyrelse.

Tilsvarende vil Ulrik Juul Christensens baggrund inden for digitalisering af undervisning og uddannelse samt erfaringer som entreprenør og iværksætter være et stærkt bidrag til bestyrelsens samlede kompetence. Begge vil de bidrage med unikke perspektiver, der vil styrke muligheden for at realisere universitetets strategiske ambitioner, ikke mindst inden for digital og bæredygtig transformation”, udtaler DTU’s bestyrelsesformand, Karin Markides.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen