Gå til sidens indhold

ITU ansætter ny uddannelseschef

Udnævnelser

IT-Universitetet har ansat Pernille Rydén i en nyoprettet stilling som uddannelseschef per 1. januar 2021. Hun kommer fra en stilling som studieleder og lektor i strategisk ledelse på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Pernille Rydén skal stå for den strategiske ledelse af ITU’s uddannelser, herunder udvikling af nye og eksisterende uddannelser. Hun skal også stå i spidsen for ITU’s vækstambitioner på uddannelsesområdet, ligesom hun vil bidrage til udviklingen af nye undervisningsformer som blended learning, samarbejdet med erhvervslivet og arbejdet med at øge kønsdiversiteten på ITU’s tekniske uddannelser.

Pernille Rydén er uddannet cand.scient.soc. i engelsk og erhvervsøkonomi fra RUC, har en diplomlederuddannelse i forandringsledelse og filosofi fra Forvaltningshøjskolen og en ph.d. i strategisk kognition af nye teknologier fra CBS.

Hendes forskning omhandler strategisk forståelse af sociale medier, big data og kunstig intelligens med særlig fokus på de menneskelige og organisatoriske betingelser for at få succes med digitale teknologier i private og offentlige organisationer.

 

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen