Gå til sidens indhold

ITU-forsker får bevilling til at udvikle neurale netværk

Bevillinger

Professor i digital design på IT-Universitetet Sebastian Risi har modtaget en bevilling på ca. 550.000 kroner fra GoodAI Grants Program til at udvikle komplekse neurale netværk.

GoodAI Grants Program er en del af GoodAI, en organisation grundlagt i 2014 med det langsigtede mål at udvikle generel kunstig intelligens, der kan automatisere kognitive processer inden for videnskab, teknologi, forretning og andre områder.

Sebastian Risi, som leder Creative AI Lab og deler lederposten i Robotics, Evolution and Art Lab-forskningsgrupperne på ITU, skal efter planen udvikle såkaldte neural network policies, der kan tilpasse sig forskellige omstændigheder under udførelsen af komplekse reinforcement learning-opgaver, hvor systemet udvikler sig baseret på erfaring. Når en celle i systemet udvikler en policy (kaldet update-reglen), vil systemets tilpasning ikke længere være betinget af reinforcement learning eller evolutionære algoritmer, som er langsomme. I stedet vil systemet være i stand til selv at lære.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?