Gå til sidens indhold

Nyt bestyrelsesmedlem fundet på Aalborg Universitet

Udnævnelser

Forhenværende direktør for A.P. Møller Fonden Henrik Tvarnø overtager pr. 1. januar 2021 pladsen som eksternt bestyrelsesmedlem på AAU efter Ulla Tofte, direktør for Museet for Søfart.

Han har tidligere været dekan og rektor på Odense Universitet (Syddansk Universitet), formand for Danmarks Grundforskningsfond, direktør for Folketinget og de seneste 12 år direktør for A.P. Møller Fonden.

Henrik Tvarnø beskrives som en stærk profil med et stort netværk og med en stor og varig interesse for og kendskab til både uddannelse og forskning. Med sin baggrund som historiker supplerer Henrik Tvarnø desuden den eksisterende bestyrelse med kompetencer inden for det humanistiske fagfelt.

“Henrik Tvarnø vil styrke AAU’s bestyrelses samlede kompetencer og arbejde. Ikke mindst med sin store indsigt i den danske fondsverden, et stærkt indblik i den offentlige sektor generelt og ikke mindst universitetssektoren specifikt. Henrik Tvarnøs styrker komplementerer den øvrige bestyrelses kompetencer og vil medvirke til at skabe det bedste fundament for vores strategiske drøftelser”, udtaler bestyrelsesformand Lene Espersen.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen