Gå til sidens indhold

Økonomisk Institut på CBS får ny institutleder

Udnævnelser

Det er en forsker med en international baggrund og en interesse for både økonomi og psykologi, som fremover skal stå i spidsen for Institut for Økonomi (ECON) på CBS. Valget er faldet på den 44-årige økonom Alexander Sebald, der 1. september skifter tilværelsen som lektor på Københavns Universitet ud med jobbet som institutleder på CBS.

Han medbringer mangeårig erfaring som forskningsgruppeleder, leder af eksternt finansierede projekter samt vejleder og underviser, hvor han har fået prisen som årets underviser på sit institut. Alexander Sebald har derudover været leder af både Den Videnskabsetiske Komite på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Økonomisk Institut på Københavns Universitet. Han ser frem til i de kommende år at fortsætte den gode udvikling af ECON på CBS.

“Jeg har i mine forrige stillinger både arbejdet sammen med og ledet mennesker med meget forskellige interesser. Jeg har lært, at jeg synes godt om at motivere mennesker og at skabe et levende forskningsmiljø, der er inkluderende, inspirerende og frugtbart. Selvom jeg er en aktiv forsker og underviser, brænder jeg meget for denne mulighed for at lede instituttet og videreudvikle det i et fællesskab", udtaler Alexander Sebald.

Han tiltræder 1. september, hvor han erstatter Lars Peter Østerdal, der fortsætter som professor på ECON.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen