Gå til sidens indhold

RUC-professor udnævnt til ridder af Dannebrogordenen

Priser

Professor Jan Pries-Heje har modtaget Dannebrogordenen for sin mangeårige forskning inden for organisatoriske og ledelsesmæssige aspekter af it-udvikling og -anvendelse. Han blev ansat som professor i informatik og datalogi på Roskilde Universitet den 1. maj 2007 og er forfatter til mere end 250 bøger og forskningsartikler i internationale tidsskrifter på området.

For tiden er Jan Pries-Heje i gang med et stort EU-forskningsprojekt, der populært sagt handler om at lære almindelige husstande at bruge strøm, når vinden blæser, og solen skinner. Denne adfærdsændring er der behov for, når der ikke findes særligt effektive måder at opbevare elektricitet på endnu. Projektet skal ses som en del af en større forskningssatsning på bæredygtig digitalisering, der også er navnet på den forskningsgruppe på Roskilde Universitet, som Jan Pries-Heje er leder for.

Jan Pries-Heje har senest udgivet bogen "Agile projekter" med cases fra mere end 20 års forskning i, hvordan man kan arbejde hurtigere med softwareudvikling, samtidig med at man hele tiden er parat til, at der kommer forandringer.

Var artiklen relevant?

Del den med andre ...

Link kopieret!

Vil du opdateres på, hvad der sker?


Læs om tilmeldingen