Gå til sidens indhold

Om Forskerforum

Emneord:

Forskerforum er medlemsblad for DM's universitetsansatte (ULA), DM’s forskningsinstitutionsansatte, Djøfs universitets- og forskningsansatte (UFO) under Djøf offentlig. Løsabonnementer: IDA, Pharmadanmark, Psykologforeningen. Bladet har redaktionel frihed.

Bladets leder skrives af repræsentanter for universitets- og sektorforskningsafdelingerne i DM og Djøf. Bladets leder udtrykker fælles holdninger. Øvrige artikler i bladet er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med afdelingernes synspunkter.

Forskerforum og forskerforum.dk er et journalistisk skrevet og redigeret fagblad, der fortrinsvis skriver om forsknings- og uddannelsespolitik, og vilkårene for forskere og ph.d.-studerende. Formålet er at perspektivere, informere og skabe debat.

Det redaktionelle stof stilles til rådighed for visning/læsning. Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form (jf ophavsretslovens § 12). Der må tages kopi på papir til privatbrug. Yderligere anvendelse af stoffet kræver indhentning af særskilt tilladelse.

Al henvendelse vedr. adresseændring og afmeldelse af bladet skal ske hos din medlemsorganisation (DM eller Djøf). DM's medlemmer kan skrive til medlemsservice@dm.dk.

Al henvendelse vedr. fejl i levering af bladet skal ske hos DM til medlemsservice@dm.dk.

Du kan få tilsendt den elektroniske udgave af bladet og andre nyheder, når det udkommer via dette link: https://mailchi.mp/dm/forskeren.

Vil du opdateres på, hvad der sker?